• liste_banner

Hva er en dørstopper?Introduksjon av dørbegrenser

Biler blir mer og mer vanlig i folks liv.Nesten hver familie har sin egen bil.Med bilindustriens magiske pinnen er det mange produkter som folk kan bruke bilene bedre på, for eksempel dørbegrensere.La meg introdusere deg.

Introduksjon av Door Limiter: Introduksjon

Funksjonen til døråpningsbegrenseren (Dørsjekk) er å begrense graden av døråpning.På den ene siden kan den begrense maksimal åpning av døren, forhindre at døren åpnes for langt, på den annen side kan den holde døren åpen ved behov, som når bilen står på en rampe eller når vinden blåser, døren vil ikke automatisk.Lukk.Den vanlige døråpningsbegrenseren er en egen trekkbeltebegrenser, og noen begrensere er integrert med dørhengslet, som vanligvis har en grensefunksjon når døren er helt åpen eller halvåpen.

 

nyheter 14

 

Introduksjon av dørbegrenser: klassifisering og fordeler

1. Gummi fjær type

Arbeidsprinsippet er som følger: begrenserbraketten er festet til kroppen gjennom en monteringsbolt, og grenseboksen er festet til døren gjennom to monteringsskruer.Når døren åpnes, vil grenseboksen bevege seg langs grensearmen.På grunn av de ulike høydestrukturene på grensearmen vil de elastiske gummiblokkene ha ulike elastiske deformasjoner, slik at folk må bruke forskjellige krefter for å lukke døren når døren åpnes.Ved hver grenseposisjon kan den spille en begrensende rolle på døren.Denne strukturen er den mest brukte for tiden, og det er mange spesifikke former: noen grensearmer er stemplede strukturer, noen grensebokser bruker nåleruller, noen grensebokser bruker baller, og noen grensebokser bruker baller.En glidebryter brukes i limit-boksen ... men prinsippet for limit er det samme.

Fordelene med denne strukturen er enkel struktur, lav pris, liten okkupert plass og vedlikeholdsfri.Ulempen er at kravene til platemetall er for høye.Hvis hengselstyrken ikke er nok, vil døren synke, og unormal støy kan oppstå.Etter å ha kjørt i en periode vil grensemomentet reduseres raskt.

Dørstopperen til denne strukturen har vanligvis to eller tre gir.Dens maksimale dreiemoment er omtrent 35N.m, lengden er vanligvis omtrent 60 mm, og dens maksimale åpningsvinkel er generelt under 70 grader.Etter utholdenhetstesten er dreiemomentendringen ca. 30 %-40 %.

 

nyheter15_02

 

2. Torsjonsfjær

Arbeidsprinsippet er: det er integrert med hengslet og er vanligvis installert på det nedre hengslet.I prosessen med å lukke døren, deformeres torsjonsstangen for å generere forskjellige krefter for å oppnå formålet med å begrense posisjonen.

Denne strukturen brukes mest i det europeiske bilmarkedet og tilhører patentet til Edscia.

Fordelene med denne strukturen er lav støy, lang levetid og god begrensende effekt.Ulempen er at den opptar stor plass, strukturen er kompleks, og vedlikeholdskostnadene er høye.

Begrenseren til denne strukturen har vanligvis to eller tre gir.Dens maksimale åpningsmoment er 45N.m, maksimalt lukkemoment er 50N.m, og maksimal åpningsvinkel er omtrent 60-65 grader.Etter utholdenhetstesten er dreiemomentendringen omtrent 15 %.


Innleggstid: 27. juli 2022